HEEL HARDERWIJK BAKT!  En dat doen we met z'n allen op 3 april aanstaande. Samen met werkgroep Kerk en Vluchteling van Geloven in Harderwijk organiseren we namelijk een taartenactie voor de bewoners van het asielzoekerscentrum, want ook voor hen is dit een lastige tijd. Superlastig zelfs: asielprocedures en trajecten voor gezinshereniging lopen vertraging op, terwijl het wachten daarop sowieso al lang duurt. Ook de activiteiten die houvast geven, zoals internationale kerkdiensten en mannenavonden, kunnen niet doorgaan. In contact komen met Nederlanders is moeilijker dan voorheen en je kan je dan ook vast wel voorstellen dat de verveling toeslaat onder de bewoners.

Tijd om in actie te komen dus! Als inwoners van ons mooie Harderwijk willen we de bewoners van het AZC een hart onder de riem steken en laten zien dat we hen niet vergeten. Vorig jaar was onze taartenactie een groot succes en we hebben ontzettend veel zin om deze actie in het paasweekend te herhalen! 

Ben jij net als wij enthousiast geworden en bak je graag mee? Meld je dan aan via de link hieronder of bel ons op 06-57028537. Je mag ons natuurlijk ook altijd via Facebook een berichtje sturen. 

Bakkers klaar? Bakken maar!


LET OP: de taarten mogen GEEN alcohol of gelatine bevatten! 

 

https://www.facebook.com/presentharderwijk/photos/a.519330258096986/4270651786298129/

Aanpak overlastgevende asielzoekers Harderwijk werpt eerste vruchten af.

De eerste resultaten van een 'lik op stuk-beleid' tekenen zich af. Hierover sprak staatsecretaris Ankie Broekers-Knol woensdag 8 januari in Harderwijk met burgemeester Van Schaik, omwonenden, lokale ondernemers, het coa en het forum Welkom vluchtelingen Harderwijk. Lees meer...